Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Koprivnica na teškom ispitu u Belišću, Tihelka: Ako ne budemo na sto posto tamo nemamo što tražiti

Nogometaši Koprivnice, nakon dvije velike pobjede protiv Varaždina i Bedema, u 20. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok odlaze na gostovanje u Belišće.

Trener Zelenih Želimir Mešnjak nakon prošlotjedne pobjede istaknuo je da njegovoj ekipi bolje odgovara igrati protiv jačih ekipa, a s obzirom na to da je Belišće slabije plasirano od Koprivnice vidjet ćemo da li je koprivnički trećeligaš spreman i na ovakvim utakmicama dolaziti do bodova.

– U Belišće idemo s velikim samopouzdanjem, spojili smo dvije pobjede protiv jakih protivnika i to nam je trebalo za buduće utakmice jer smo mlada ekipa. Prve dvije utakmice nisam bio na razini, ali eto drago mi je da se dižem u formi kao i cijela ekipa i da pružam sve bolje partije. Čeka nas teško gostovanje, Belišće je iza nas na tablici, ali imaju dobrih igrača i prava su domaćinska momčad. Dobro smo radili si spremni smo za sutrašnje gostovanje, ali sigurno je da moramo biti na 100% i ja i cijela ekipa jer samo tako možemo tamo uzeti bodove. Što se tiče dosadašnjeg dijela prvenstva zaslužili smo prema igrama nekoliko bodova više imati na svom kontu i biti bolje plasirani. Idemo iz utakmice u utakmicu uzimati bodove i napredovati u igri – rekao nam je junak utakmice protiv Bedema, vratar Koprivnice Mateo Tihelka.

Snimila Jasminka Potočnjak.

Zeleni trenutno imaju pet bodova više od pretposljednjeg Belišća, a pobjedom bi se u potpunosti približili toliko željenoj sredini ljestvice. Ipak, sutrašnje gostovanje sigurno neće biti niti malo lagano, dapače. Utakmica Belišća i Koprivnice igrat će se sutra s početkom u 16:30.

zatvori