Četvrtak, 2. svibnja 2024.

Kandidat za gradonačelnika Koprivnice: Spreman sam na javno vješanje na Trgu bana Jelačića!

Dražen Keleminec, predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava (A-HSP) i stranački kandidat za gradonačelnika Koprivnice na predstojećim lokalnim izborima, medijima je uputio priopćenje u kojemu izražava nezadovoljstvo medijskim linčem i zaključuje: Spreman sam na javno vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Podsjetimo, A-HSP je prošle nedjelje u Zagrebu održao “Prisegu domovini i podršku američkom predsjedniku Donaldu Trumpu” što je izazvalo lavinu negativnih reakcija u domaćim i inozemnim medijima. Povorka koja je krenula s Trga bana Jelačića zaustavljena je na Britanskom trgu gdje je Keleminca privela policija. — Hrvatska policija od suda traži moju zabranu dolaska na Trg bana Josipa Jelačića i zabranu dolaska na posao i ulicu u kojoj radim — napisao je Keleminec i zapitao se: Zar nemamo pravo na različito mišljenje?

A-HSP nije neonacistička i proustaška već domoljubna stranka, ustvrdio je Keleminec, poručivši svojim progoniteljima: “Spreman sam na javno vješanje na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu!”

zatvori