Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Dođite na veliki humanitarni koncert i uz Mejaše, Gazde i druge zvijezde pomozite Laticama

Velikim koncertom u sportskoj dvorani koprivničke Srednje škole u nedjelju, 12. ožujka, humanitarna akcija ‘Darujte osmijeh Laticama’ doći će svome kraju. Medijski pokrovitelji akcije su Radio Drava i portal Drava.info.

Kako bi pomogli Udruzi za pomoć osobama s intelektualnim poteškoćama „Latice“ na koncertu će nastupiti Gazde, Mejaši, Mirko Švenda – Žiga, Mladen Medak – Gaga, Franjo Barić, Gordana i Miroslav Evačić, Romana Pavliša, Zgubidani, Dangube i Mjesečina.

— Iznimno me veseli da smo uspjeli organizirati ovaj koncert i da ćemo njime razveseliti našu djecu, naše Latice. Bit će to prilika i da svim prijateljima Udruge damo jedan dan da uživaju s našom djecom i da vide radost koju će njima taj koncert pružiti — rekla je Dravi.info predsjednica udruge Nevenka Fuchs.

Ulaznica za veliki humanitarni koncert košta 30 kuna i može se, osim u Udruzi na adresi Hercegovačka 1, kupiti i u Šarenom dućanu, kafićima Espresso, Stadion, Galerija i Kaktus. Osim u Koprivnici, ulaznice se prodaju i u Đurđevcu u tamošnjem Cafee baru Katus te u Virju u Caffe baru Lotus.

Vrijedno je istaknuti da su Koprivničanci za Latice do sada donirali oko 37 tisuća kuna, a osim kupnjom ulaznica za humanitarni koncert, Laticama možete pomoći i kupnjom slika čija aukcija na internetskim stranicama Udruge traje do 14. ožujka.

Koncert, kojim će koprivnička Udruga ujedno obilježiti i pedeset godina rada, počinje u 19 sati u srednjoškolskoj dvorani.

zatvori