Utorak, 30. travnja 2024.

FOTO Umorna Podravka pružala otpor trideset minuta, Vardar na kraju uvjerljiv

Rukometašice Podravke Vegete izgubile su u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, u trećem kolu Regionalne lige od makedonskog Vardara rezultatom 19:30.

Pružale su odličan otpor Podravkašice u prvom poluvremenu. Solidna obrana i dobar napad donijele su hrvatskom prvaku odličnih 14:14 nakon trideset minuta. U nastavku susreta do izražaja je došao umor koprivničkih rukometašica koje su prije samo tri dana igrale napornu utakmicu protiv Lokomotive u Zagrebu.

Gošće su se polako, ali sigurno rezultatski odvajale i na kraju mirno privele utakmicu kraju i slavile s uvjerljivih plus 11. Trener Goran Mrđen odlučio je pružiti priliku svim igračicama. Najefikasnije u redovima Podravke bile su Ivana Dežić i Selena Milošević, a valja posebno izdvojiti povratak Ivane Kapitanović na koju ozljeda očito nije djelovala jer je pružila odličnu partiju.

Spomenimo i da je u prvom današnjem susretu crnogorska Budućnost svladala slovenski Krim s 28:24. Baš će protiv Slovenki Podravka sutra igrati s početkom u 18:30.

 

zatvori