Petak, 26. travnja 2024.

DVOJICA NA JEDNOGA Pretukli mladića pa odvedeni na triježnjenje

Policijski službenici morali su intervenirati u noći s petka na subotu kod jednog ugostiteljskog objekta u Koprivnici zbog tučnjave, a kada su stigli na mjesto događaja, počinitelj si je na vrat natovario prekršaje drskog ponašanja i vrijeđanja policijskih službenika.

Bilo je to u subotu oko 3:40 ispred ugostiteljskog objekta na Florijanskom trgu u Koprivnici. Mladić rođen ’93. s 1,46 promila alkohola u organizmu došao je do tri godine mlađega koji je imao 0,91 promil te ga oborio na tlo i počeo udarati rukama i nogama po cijelom tijelu. U tome mu se pridružio i mladić rođen ’91. koji je imao 1,08 promila.

Daljnji sukob spriječili su prijatelji napadnutoga, a uto je naišla i policijska patrola u redovnom obilasku grada. Čim su stigli, mladić rođen ’93. koji je sve započeo “propisno” ih je izvrijeđao, nakon čega su on i drugi napadač odvedeni u posebne prostorije dok ne dođu k sebi.

Obojica su jučer po kratkom postupku izvedena na Prekršajni sud u Koprivnici. Mladić koji je prvi napao oštećenoga kažnjen je s 15 dana zatvora, uvjetno na 6 mjeseci, a stariji koji mu se u tome pridružio dobio je kaznu od 5 dana iza rešetaka koja se neće izvršiti ukoliko u tri mjeseca ne počini novi prekršaj.

Recimo i da je napadnuti mladić odbio liječničku pomoć.

zatvori