Subota, 27. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice protiv Ilove za nastavak sna o Drugoj ligi

Rukometaše Koprivnice Hangar 18 sutra čeka gostovanje u Grubišnom Polju gdje će u 15. kolu Treće hrvatske rukomente lige Sjever igrati protiv Ilove.

Podsjetimo, u prvom dijelu sezone, na svom terenu, Koprivničanci su svladali rukometaše Ilove nakon velike borbe (28:24). Podatak je to koji nam govori da ih sutra čeka sve samo ne lagana utakmica. Koprivnički trećeligaš trenutno je trećeplasirana momčad prvenstva s 20 osvojenih bodova, pet više od Ilove, a tri manje od prvoplasiranog Marofa.

Žele li rukometaši trenera Branka Krajačića nastaviti s ‘lovom’ na prvo mjesto dva boda u Grubišnom Polju su imperativ. Mogu li Koprivničanci doći do druge pobjede u proljetnom dijelu prvenstva vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati s početkom u 18 sati.

Osim seniora, prvenstvene obaveze ovog vikenda imat će i mlađi kadeti. Pod vodstvom trenera Rušaka u nedjelju će u Ludbregu igrati protiv Daruvara i Garešnice. Dječaci rođeni 2008. godine i mlađi, pod vodstvom trenerice Stančin u nedjelju će nastupiti na devetom Fašničkom turniru u Rudama.

zatvori