Subota, 27. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice poraženi kod Ilove, prvo mjesto sve dalje

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 poraženi su na gostovanju kod Ilove rezultatom 34:30 u 15. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Iako su Koprivničanci najavljivali pohod na pobjedu na ‘vrućem gostovanju’ u svom naumu nisu uspjeli. U napetoj utakmici nekoliko su se puta vraćali sa zaostatka od pet pogodaka, ali snage za potpuni preokret nisu imali. O napetosti utakmice dovoljno govori rezultat na poluvremenu 18:17.

Ovim porazom Koprivnica je ‘pala’ na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice, ali puno važniji podatak je da s današnjom pobjedom prvoplasirani Marof ima priliku ‘pobjeći’ na velikih pet bodova prednosti. Ipak, poznavajući rukometaše koprivničkog trećeligaša, dok je teoretske šanse oni se neće predavati.

Najefikasniji u redovima Koprivnice bili su Matija Peić s devet, Marko Kovačić sa šest i Antonio Pranjić s pet pogodaka.

Idućeg vikenda, u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, Koprivnica Hangar 18 igrat će protiv lepoglavske Concordije. Sigurno je da će koprivnički rukometaši biti posebno motivirani s obzirom na to da su od istog protivnika izgubili u prvom dijelu prvenstva.

zatvori