Subota, 4. svibnja 2024.

Podravka treću godinu zaredom nagrađena certifikatom Poslodavac Partner

Koprivnička Podravka treći je puta nagrađena certifikatom Poslodavac Partner. U 2016. godini postigla je visokih 91% ukupnih bodova i to zbog izvrsno postavljenih procesa u svim procjenjivanim područjima – strategiji, regrutiranju i selekciji, radu, motivaciji i nagrađivanju, usavršavanju i razvoju te odnosu prema zaposlenicima.

Maksimalan broj bodova Podravka drugu godinu za redom ostvaruje na području Regrutiranja i selekcije, poglavito zbog transparentnog sustava zapošljavanja pripravnika.

Podravka svojim zaposlenicima omogućava razvoj kompetencija kroz različite interne i vanjske edukacije, kao i upućivanje na formalno fakultetsko obrazovanje. Na ovaj način pospješuje se i sustav napredovanja unutar kompanije, te se u više od 70% slučajeva imenovanje na više pozicije vrši internim promaknućima. A da su upravo ljudi najveća vrijednost koprivničke kompanije, potvrdili su predsjednik Podravkine Uprave Zvonimir Mršić te starija potpredsjednica za upravljanje Podravkinim ljudskim potencijalima Jasenka Maltarić Dujnić.

zatvori