Nedjelja, 5. svibnja 2024.

Plesačice Koprivnice iskazale su se na subotnjem plesnom spektaklu

Na Bodovnom turniru u standardnim i latinsko američkim plesovima, koji je u subotu održan u koprivničkoj srednjoškolskoj dvorani, natjecali su se i članovi Športskog plesnog kluba Koprivnica.

Na natjecanju Pilot projekta nastupilo je i šest njihovih članica i to u disciplinima engleski valcer, samba, cha-cha-cha i jive. Ukupno su osvojile 8 zlatnih, 7 srebrnih i 2 brončane medalje.

>> Fotogalerija s turnira

Nika Barić osvojila je u svim plesovima zlatne medalje, njih četiri; Kristina Cvitić osvojila je tri zlatne i jednu srebrnu medalju, a Paula Škrobar osvojila je zlatnu i dvije srebrne medalje. Uspješne su bile i Alegra Hammoud koja je osvojila dvije srebrne medalje, Mateja Kolarić s dvije brončane te Mihaela Matijević s dvije srebrne medalje.

— Bilo je to njihovo prvo natjecanje u Pilot projektu na kojem su prikazale dobru i lijepu plesnu prezentaciju plesne vještine — s ponosom su istaknuli iz koprivničkog plesnog kluba te najavili da će svoje plesne vještine mladi članovi pokazati na Prvenstvu Hrvatske u latinsko-američkim plesovima koje će se održati u Osijeku.

Izvor: ŠPK Koprivnica.
zatvori