Petak, 26. travnja 2024.

MISS ŽUPANIJE Otvorene su prijave, evo kada će se održati casting i izbor najljepše djevojke Podravine i Prigorja

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije, kao što smo već najavili, ove će se godine održati u Križevcima. Organizatorsku palicu od Koprivničanke Ive Horvat preuzeo je Križevčanin Mladen Marendić, a sada su poznati datumi castinga i samog izbora.

Izbor za Miss Hrvatske ove godine slavi četvrt stoljeća postojanja i jedini je nacionalni izbor ljepote na našim prostorima. Podsjetimo, hrvatska predstavnica Angelica Zacchigna na prošlogodišnjem je izboru u konkurenciji od 138 djevojaka za Miss svijeta osvojila odlično drugo mjesto u kategoriji Sport te četvrto mjesto u kategoriji Talent.

Najljepše djevojke biraju se u svih 20 hrvatskih županija, a svaka županijska pobjednica predstavlja svoj kraj nošnjom, plesomi običajima u samom finalu, pa je tako i promotorica županije iz koje dolazi.

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije za Miss Hrvatske održat će se 5. svibnja u Hrvatskom domu u Križevcima. Bit će to prvi takav izbor u Križevcima nakon što je lanjski održan u Koprivnici.

Casting za izbor održat će se u subotu, 25. ožujka u restoranu Calypso u Križevcima. Prijave su otvorene od danas, a prijaviti se mogu sve djevojke između 18 i 25 godina koje smatraju da posjeduju kvalitete za ovakvo natjecanje.

Prijaviti se možete ovdje.

zatvori