Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

MISS PARTY Tulumarite s najljepšim djevojkama Podravine i Prigorja

Ususret izboru za Miss Koprivničko-križevačke županije, u koprivničkom Caffe baru Guliver ove se subote priprema MISS PARTY.

Sve zainteresirane djevojke tako će na jednom mjestu i u opuštenoj atmosferi moći dobiti sve potrebne informacije o samom izboru koje će im iz prve ruke prenijeti profesionalna manekenka vodećih modnih agencija Izabela – Marija Rajić i još uvijek aktualna Miss Podravine i Prigorja Marinela Miklečić.

Djevojkama koje još nisu odlučile hoće li ući u utrku za titulu najljepše u županiji ovo je odlična prilika da dobiju odgovore na sva pitanja, poručuju organizatori.

Sve djevojke koje dođu imaju gratis shooter, a one koje se prijave dobivaju i besplatno piće. Party počinje u subotu, 4. ožujka od 21 sat.

Podsjetimo, na izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije mogu se prijaviti djevojke u dobi od 18 do 25 godina. Prijaviti se možete do 25. ožujka na ovoj poveznici.

Casting će se održati 25. ožujka od 16 sati u restoranu Calypso u Križevcima, a sam izbor za Miss na rasporedu je 6. svibnja u Hrvatskom domu u Križevcima.

Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije ove godine organizira Križevčanin Mladen Marendić uz organizacijsko-promotivnju suradnju s koprivničkom blogericom Izabelom Hegedušić.

zatvori