Petak, 26. travnja 2024.

Slavenovi limači nastupili na turnirima u Varaždinu i Požegi

Limači Slaven Belupa, igrači rođeni 2006. godine, ovog su vikenda nastupili na dva malonogometna turnira u Varaždinu gdje su ispali u četvrtini finala, odnosno osmini finala u Požegi gdje su osvojili četvrto mjesto.

Pod vodstvom trenera Sergeja Milivojevića i pomoćnog trenera Matije Škrinjara mladi Slavenaši su u subotu u Varaždinu nastupili s dvije ekipe. Slaven Belupo 1 upisao je pobjede u grupi protiv Sloge s 3:1, Varaždina sa 6:0 i Frankopana s 3:1. U osmini finala svladali su Ivančicu s 1:0, dok ih je u četvrtini finala zaustavilo Međimurje rezultatom 1:0.

Slaven Belupo 2 u grupi je bio bolji od Slobode s 3:1 i Jedinstva s 4:2, dok je poraz upisao u susretu s Dream Teamom rezultatom 5:1. Mladi Slavenaši od turnira su se oprostili u osmini finala porazom od Varaždina rezultatom 2:0.

NK Slaven Belupo 1: David Markušić, David Đurkan, Vito Mihalić, Mauro Blažeković, Dorijan Habajac, Leon Bošnjak, Paolo Šimunic, Stjepan Dedi.

NK Slaven Belupo 2: Ivan Mlinarić i Cemal Ustundag (G), Ante Marić, Mihael Harambaša, Jan Petras, Borna Martinec, Lovro Lazar, Petar Horvat, Luis Petrić, Ivan Josipović.

Bogati sportski vikend mladi Farmaceuti zaključili su u nedjelju na turniru u Požegi gdje su u jakoj konkurenciji osvojili četvrto mjesto.

zatvori