Subota, 27. travnja 2024.

LIGA BEZ BRIGA HEP-ovci protiv Profesora, Danijel Habijan: Želim pobijediti svog kuma i njegovu ekipu

Pred nama je još jedna uzbudljiva utakmice Lige bez briga, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info, što se igra u sklopu KC lige.

Sutra će svoje snage odmjeriti Profesori i HEP-ovci. Bit će to posljednja utakmica u ovoj sezoni i za jedne i za druge. Podsjetimo, Profesori su trenutno četvrtoplasirana momčad lige s dva osvojena boda, a HEP-ovci drže fenjer lige sa samo jednim bodom.

— Očekujemo borbu za zadnje mjesto (smijeh). Utakmica će biti revijalnog karaktera pa se nadamo dobroj igri i dobrom druženju s protivnicima. Ipak, ja imam posebni motiv za sutrašnju utakmicu. Moj vjenčani kum Damir Odak igra za Profesore i želim ga pobijediti — rekao nam je odlično raspoloženi Danijel Habijan, igrač HEP-a. — Što se tiče Lige bez briga, ideja je vrhunska, jedino bih volio da se iduće godine odigraju barem dva kruga kako bismo odigrali više utakmica.

Obje ekipe sigurno žele izbjeći posljednje mjesto prvog izdanja lige pa sa sigurnošću možemo reći da nas čeka zanimljiva utakmica. Susret će se igrati u dvorani Srednje škole s početkom u 18:50 sati.

Podsjetimo, do kraja sezone preostale su još utakmice Grada protiv Komunalca i Odvjetnika u kojima će se rješavati pitanje prvaka.

zatvori