Nedjelja, 28. srpnja 2024.

JAKNA ZA DRUGOGA Akcija je završila, hvala svima koji su sudjelovali

Humanitarna akcija ‘Jakna za drugoga’ koju je inicirala udruga Portal dobrote, a u Koprivnici su ju organizirali Radio Drava i portal Drava.info, s današnjim je danom završila.

Podsjetimo, s akcijom smo započeli 11. siječnja. U prizemlju poslovne zgrade West centra u Zagrebačkoj ulici odredili smo punkt na kojemu su Koprivničanke i Koprivničanci ostavljali tople zimske jakne koje im ne trebaju, a na istom mjestu svi kojima jakne trebaju mogli su ih slobodno uzeti.

Odaziv na akciju bio je odličan. Jakne su se u početku gomilale, ali naši potrebiti sugrađani ubrzo su ipak prepoznali ovu mogućnost pa su ih počeli i odnositi. Asortiman odjeće svakog je dana bio drugačiji, a osim jakni i kaputa moglo se naći i obuće, rukavica, šalova, kapa, toplih vesti…

Posljednjih desetak odjevnih predmeta proslijedili smo Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica čija nam je ravnateljica Adela Sočev poručila kako će sigurno biti dostavljene onima kojima trebaju. A to nisu samo građani Koprivnice već i okolnih općina, na čijem području djeluju aktivisti koprivničkog Crvenog križa.

Radio Drava i Drava.info zahvaljuju svima koji su se odazvali pozivu za sudjelovanjem u ovoj humanitarnoj akciji i tako pomogli nekom od naših sugrađana.

zatvori