Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Klub Hello proslavio četvrt stoljeća postojanja

Klub za učenje engleskog jezika HELLO English Language Club prošle je srijede u Domu mladih proslavio 25. godišnjicu rada.

U programu proslave sudjelovalo je gotovo stotinu sadašnjih i bivših učenika Kluba, prijatelja i suradnika, dok je projekcijom fotografija obuhvaćeno cijelo razdoblje djelovanja Kluba. Uz roditelje, prijatelje i goste, obilježavanju su se pridružili zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić, predstavnici gradskih ustanova i udruga te brojni bivši učenici Kluba.

Obrt za pružanje intelektualnih usluga (strani jezik) HELLO ELC osnovan je 1. rujna 1991. godine kao jedna od prvih privatnih inicijativa ove vrste u Hrvatskoj. Od samog osnivanja postao je poznat po tečajevima engleskog za djecu i mlade, a kasnije i po specijaliziranim tečajevima za odrasle i pripremi međunarodnih ispita Sveučilišta Cambridge kao Zlatni partner Britanskog savjeta.

Kako je HELLO mjesto učenja kroz pjesmu, igru i zabavu, tijekom godina učenici i nastavnici Kluba pripremili su i javno izveli brojne predstave na engleskom jeziku, pa čak i mjuzikl Kosa (Hair), koji je pohvaljen i na Smotri amaterskih kazališta u Karlovcu 2005.

Klub HELLO poznat je i po humanitarnoj djelatnosti, dječjim ljetnim engleskim kampovima Sunny Village u Jagnjedovcu, a dobitnik je Plakete Grada Koprivnice iz 2010. godine.

zatvori