Subota, 22. lipnja 2024.

FOTO Seniori Rukometnog kluba Koprivnica svladali Vidovec na gostovanju, a mlađi kadeti na domaćem terenu

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 upisali su pobjedu u 17. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Na gostovanju kod druge ekipe Vidovca slavili su rezultatom 32:38.

U utakmicu koju je obilježio veliki broj golova Koprivničanci su ušli prilično loše. Domaćin je nakon nekoliko minuta imao prednost 5:1 i činilo se da će naši rukometaši imati velikih problema u današnjem susretu. Ipak, igrači trenera Branka Krajačića su se pribrali nakon uspavanog početka te su počeli dostizati i prestizati vodstvo Vidovca.

Na krilima raspoloženog Matije Peića koji je ukupno zabio 14 pogodaka Koprivnica je preokrenula rezultat i na odmor otišla s plus pet, rezultat je bio 15:20. U drugom poluvremenu prednost se uglavnom kretala između tri i šest golova prednosti što je bilo dovoljno da koprivnički rukometaši dođu do nove pobjede i dva nova boda. Uz Peića raspoloženi su bili i Marko Karlović sa šest i Bruno Peričić s pet pogodaka. Ovom pobjedom Koprivnica je došla do trećeg mjesta prvenstvene ljestvice s 24 osvojena boda.

Svoje prvenstvene obaveze imali su i mlađi kadeti pod vodstvom trenera Matije Rušaka. U sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović svladali su Vidovec s 20:14, a u susretu protiv Varaždina tijesno su izgubili rezultatom 25:24.

Dječaci A, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, ostvarili su po pobjedu i poraz u prvom kolu Međužupanijske rukometne lige. Mladi Koprivničanci slavili su protiv Čazme s 20:10, a poraženi su od vršnjaka Bjelovara rezultatom 35:20.

zatvori