Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Podravka i dalje nepobjediva, Dugo Selo držalo egal tek dvije minute

Rukometašice Podravke Vegete ostvarile su još jednu uvjerljivu pobjedu. U utakmici 11. kola Prve hrvatske rukometne lige, odigranoj u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović, svladale su Dugo Selo ’55. rezultatom 39:20.

Kao što se i očekivalo, gošće nisu mogle parirati hrvatskom prvaku. Od početka je utakmica bila ‘jednosmjerna ulica’, a jedino pitanje koje se postavljalo bilo je s koliko će razlike Podravka pobijediti. Već na poluvremenu rezultat je bio uvjerljivih 20:10, a razlika na kraju susreta ‘popela’ se do velikih plus 19. Podatak da je pobjeda mogla biti i uvjerljivija da Podravkašice nisu ‘spustile u brzinu niže’ dovoljno govori o samoj utakmici.

Najraspucanije Podravkašice bile su Marijeta Vidak i Ekatarina Nemaškalo s po šest pogodaka. Ovom pobjedom Podravka je ostala prvoplasirana ekipa prvenstva sa maksimalnim učinkom. Iduća domaća utakmica bit će veliki derbi protiv, također do sada neporažene u prvenstvu, zagrebačke Lokomotive. Prije toga, idućeg tjedna, naše rukometašice gostuju u Umagu.

zatvori