Subota, 27. travnja 2024.

FOTO Petero ozlijeđenih u sudaru triju Škoda, među njima dvoje djece i maloljetnica

Poznati su rezultati očevida prometne nesreće koja se danas oko 11:30 dogodila na Varaždinskoj cesti u Koprivnici. Podsjetimo, sudarila su se tri osobna automobila pri čemu je više osoba zadobilo tjelesne ozljede.

Kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke, u nesreći su sudjelovale tri Škode, a prouzročio ju je vozač Felicije rođen 1945. godine. On se kretao iz smjera Zagrebačke ulice prema Kunovec Bregu i u jednom je trenutku, iz nepoznatih razloga, prešao na suprotnu stranu ceste.

Tamo se bočno sudario s drugom Felicijom kojom je upravljao dvije godine stariji vozač i koja se potom zarotirala, sletjela s kolnika i zaustavila na pješačko-biciklističkoj stazi s druge strane ceste.

Nakon toga, vozač koji je uzrokovao nesreću frontalno se sudario sa Škodom Octavijom koja je naišla iz suprotnog smjera i kojom je upravljala vozačica rođena 1964. godine.

Pet osoba prevezeno je u bolnicu, među kojima i dvoje djece. Ozlijeđen je vozač koji je uzrokovao nesreću i putnica u njegovom automobilu rođena 2001. godine, kao i vozačica Octavije te dvoje djece koje je bilo s njom u autu: dječak rođen 2013. i djevojčica rođena 2010. godine. Vozač druge Felicije, koja je završila izvan kolnika, nije ozlijeđen.

Svima su ustanovljene lakše ozljede, a na liječničkom promatranju zadržani su vozač Felicije koji je skrivio nesreću, vozačica Octavije i djevojčica iz njenog automobila.

Vozaču koji je uzrokovao nesreću slijedi obavezni prekršajni nalog.

zatvori