Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Koprivnica u prijateljskoj utakmici bolja od Vrbovca

Nogometaši Koprivnice upisali su pobjedu u prijateljskom susretu protiv Vrbovca rezultatom 3:1. Susret je odigran na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona u sklopu priprema za proljetni dio Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Pogotke za Zelene postigli su Tkalčić, Ivanović i Kovačić. Prva dvojica zabila su za 1:0 i 2:0, dok je Kovačić potvrdio pobjedu pogotkom za 3:1. Koprivnica je odigrala još jednu dobru utakmicu, pogotovo u prvom poluvremenu. Podsjetila nas je današnja predstava na onu protiv slovenskog Veržeja kada su Zeleni izgledali kompaktno u obrani i opasno po gol u napadu.

Uz tri pogotka Koprivnica je propustila još nekoliko šansi za uvjerljiviju pobjedu, ali su i gosti iz Vrbovca također mogli postići barem još jedan pogodak. Utakmica se razvodnila oko 60. minute kad su oba trenera promijenila veliki broj igrača.

— Zadovoljan sam utakmicom, a pogotovo prvim poluvremenom. Prava, čvrsta utakmica za koju mogu reći da na momente nije nalikovala na prijateljsku. Bez obzira na jučerašnji težak trening moji igrači pokazali su se u dobrom svjetlu, dobro su trčali i moram reći da nema zamjerke našoj pobjedi. Ostaje nam da i dalje naporno radimo i ispravljamo nedostatke kojih još uvijek ima. Uvjeren sam da ćemo uz pravi pristup i rad na svakom treningu imati ugodno proljeće. Što se tiče prvih 11, još uvijek kombiniram i tražim solucije. Dovoljno je vremena ostalo do početka prvenstva, a u posljednje četiri utakmice iskristalizirat ću udarni sastav — rekao nam je trener Koprivnice Želimir Mešnjak.

Iduću prijateljsku utakmicu Zeleni će igrati u srijedu, također na Gradskom stadionu, protiv čakovečkog Međimurja.

SASTAV KOPRIVNICE:

(4-3-3) Tihelka (od 46. Slukić), Tucaković(od 60. Filipović), Tuba( od 60.Halavuk), Srpak(od 46.Koren), Brcković(od 46.min Šokec); Srbljinović(od 60.min Kudumija), Tkalčić(od 46. Novak), Bukovac(od 46. Međurečan); Pavlović(od 46. Kovačić), Ivanović(od 60. Vrban),Sminderovac(od 46. Bubnjić)

zatvori