Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Farmaceuti u posljednjih pet minuta ispustili dva gola prednosti

Nogometaši Slaven Belupa remizirali su rezultatom 2:2 u prijateljskom susretu igranom na Gradskom stadionu protiv srpske Bačke. Golove za Slaven Belupo zabili su Ivanovski i Barić.

Trener koprivničkog prvoligaša Željko Kopić cijelu utakmicu igrao je s istih 11 igrača. U prvom sastavu igrali su: Blažević – Purić, Musa, Katić, Aliti – Arap, Stevanović, Christensen – Barić, Ivanovski, Heber. Slaven je dominirao osamdesetak minuta, a gosti nisu uspjeli niti zapucati po golu golmana Blaževića.

Strijelac u prvom dijelu bio je Ivanovski u sedmoj minuti kada je lijepom lobom zabio za 1:0, a u drugom, točnije u 76. minuti na 2:0 je povisio Barić. I kada se činilo da će Faramceuti lagano svladati srpskog prvoligaša, u 85. minuti Musa je pogriješio i izgubio loptu na dvadesetak metara od svog gola, a odmah zatim i skrivio jedanaesterac. Gostujući igrač realizirao je najstrožu kaznu, a u posljednjoj minuti Bačka je izjednačila na 2:2.

Bila je ovo pretposljednja provjera Slaven Belupa prije početka proljetnog dijela prvenstva. Sutra će u slovenskim Brežicama igrati protiv Gorice. 

zatvori