Utorak, 14. svibnja 2024.

FESTIVAL SRCA Dođite na humanitarni koncert i pomozite djeci sa srčanim manama

Đurđevac će biti jedan od gradova u kojem će se ove godine održati Festival srca kojim će se obilježiti Svjetski tjedan srčanih grešaka i srčanih bolesti u djece, pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info.

Festival od 7. do 14. veljače diljem Hrvatske organizira Udruga „Veliko srce malom srcu“ koja okuplja liječnike, zdravstveno osoblje i roditelje djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima, a želja im je glazbenim programom i simboličnom humanitarnom prodajom torte proslaviti taj tjedan te ujedno promicati njihov rad. Tako iz Udruge ističu da će u tom razdoblju biti okrenuti građanima kojima će pokušati približiti tko su njihova djeca, kako mogu sudjelovati u njihovom radu te koji su im ciljevi za 2017. godinu.

Na koncertu u Đurđevcu, koji će se održati 10. veljače u sportskoj dvorani Osnovne škole Grgura Karlovčana, nastupit će Ivica Pepelko, Ivan Stapić, Mladen Medak Gaga, TS Mjesečina, TS Dangube, TS Cure iz centra i Ženski vokalni sastav Đurđevčice, a program će početi u 18 sati.

Ujedinimo se u ovom mjesecu ljubavi i kucajmo zajedno u ritmu ljubavi, poručuju iz Velikog srca malom srcu.

zatvori