Subota, 27. srpnja 2024.

FOTO Dobrovoljni vatrogasci iz Zablatja proslavili 84. rođendan svog društva

Dobrovoljno vatrogasno društvo Zablatje na redovnoj je 84. izvještajno-izbornoj sjednici skupštine imenovalo članove Upravnog i Nadzornog odbora. Goranu Begoviću potvrđen je novi mandat za predsjednika društva, zapovjednik je ostao Vlado Kovaček dok je za tajnika društva ponovno izabran Nino Bukovčan.

Članovi DVD-a primili su spomenice za 10, 30 i 40 godina dobrovoljnog rada. Podijeljene su i diplome za zvanje “Vatrogasac I. klase” koje je polaznicima tečaja uručio predsjednik Vatrogasne zajednice općine Legrad Vladimir Piškor.

Zapovjednik Kovaček je na sjednici podnio izvješće o radu društva pa je tako pobrojao sve njihove najvažnije aktivnosti tijekom zadnje četiri godine. Tajnik Bukovčan je predao financijski izvještaj te je bio zadužen za prijedlog plana rada društva u naredne dvije godine.

Na kraju skupštine prisutnima su se obratili načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, predsjednik VZO Legrad Vladimir Piškor i izaslanik župana Stjepan Behin. Pohvalili su društvo na dosadašnjem radu te su se svima zahvalili na dobroj suradnji.

zatvori