Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

Članovi Županijske skupštine na radionici ‘Humanost i pravda izvan materijalnog’

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice organizirala je za članove Županijske skupštine radionicu pod nazivom „Humanost i pravda izvan materijalnog“.

Na radionici su sudjelovali predsjednica Županijske skupštine Verica Rupčić, potpredsjednik Marinko Bagarić, članica Irena Jagarinec i član Tomislav Babić te predsjednik Savjeta za sigurnost prometa na cestama Stjepan Peršin.

Radionica je provedena u sklopu programa „SuPER sigurni u prometu“ kojemu je cilj stjecanje znanja o pravilnom ponašanju tijekom vožnje kod mladih, podizanje svijesti kod donositelja odluka i kod svih dionika u prometu na području Koprivničko-križevačke županije o zaštiti mladih, kao i o potrebi zaštite mladih od stradavanja u prometu te povećanja prometne kulture kod mladih u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Spomenimo i da su partneri na projektu Koprivničko-križevačka županija, IPA (međunarodno policijsko udruženje) Regionalni klub Koprivnica i Udruga Roma “Korak po korak” Koprivničko-križevačke županije te da u projektu kao suradnik sudjeluje Policijska uprava Koprivničko-križevačka.

zatvori