Petak, 26. travnja 2024.

ZIMSKA LIGA Fotke koje su obilježile malonogometni spektakl

Ovogodišnje izdanje Zimske lige ispunilo je sva očekivanja. Odličan mali nogomet, napetost, tuga, sreća i smijeh gotovo mjesec dana je zabavljalo brojnu koprivničku publiku u sportskoj dvorani Srednje škole.

Smatrajući da Vam je dosta rezultata, golova, minuta i svih ostalih statističkih podataka, odlučili smo rezime devetog izdanja malonogometnog spektakla napraviti kroz najzanimljivije fotografije koje je snimila naša kamera:

Od samog početka turnira koprivnička publika punila je dvoranu Srednje škole. Svaki pravi potez nagrađen je pljeskom, posebno su se bodrile mlade momčadi iz našeg grada, a nije nedostajalo ni uvijek korisnih savjeta.

Snimio Marko Posavec.

S popularnim Posojem nikad nije dosadno. Goran Posavec na finale je došao sa zanimljivom napravom na svojoj glavi koja je dobro nasmijala sve okupljene, a njega držala okrijepljenim tijekom svih utakmica.

Snimio Marko Posavec.

Posljednji dan devetog izdanja Zimske lige “zapalile” su Vortexice, zagrebačka plesna skupina. Očito je da su posebno utjecale na organizatore koji su “brže bolje” fotografijom dokumentirali nova prijateljstva s atraktivnim plesačicama.

Snimio Marko Posavec.

Koprivnička momčad Zona tri, pojačana sa nekoliko prijatelja iz Zagreba, dogurala je do četvrtfinala gdje ju je zaustavio Aso Ponos tek nakon sedmeraca. Možemo samo zamišljati kakva bi bila atmosfera u polufinalu da su Koprivničanci stigli do zadnjeg dana turnira.

Snimio Luka Šarlija.

Da nitko ne bude gladan i žedan bila je zadužena ‘ekipa na ulazu’. Miris debrecinki, hrenovki, pive i gemišta mamio je publiku da se odvoji na deset minuta od malog nogometa i sreću potraži u hodniku dvorane Srednje škole.

Snimio Luka Šarlija.

U veteranskom derbiju Activeovci su se osvetili Bimbu za poraz na KC ligi te ga izbacili iz daljnjeg natjecanja. Uvijek je zanimljivo gledati okršaje dobrih prijatelja koji na trideset minuta zaborave da se poznaju.

Snimio Luka Šarlija.

Već smo tijekom Zimske lige istaknuli mlade koprivničke ekipe koje su dizale publiku na noge. Agro-kuća, Radio Drava/Portal Drava.info, Apostoli i Farmaceuti pokazali su da nogometno umijeće imaju, a s iskustvom će stići i još bolji rezultati, pa i pehari.

Snimila Željkica Oštrkapa-Međurečan.
Snimio čitatelj.
Snimio Luka Šarlija.

Mladost i iskustvo. Sin i otac. Jedan nastupio na prvom i zadnjem izdanju Zimske lige i osvajao prva mjesta, drugi nastupao u pionirskoj i seniorskoj konkurenciji i osvajao nagrade za najboljeg golmana. Berislav i Karlo Slukić zaključavali su golove svojih Activea i Radio Drave.

Snimio Luka Šarlija.
Snimio Luka Šarlija

 

 

 

 

 

 

Želimir Mešnjak vodio je nekoliko ekipa, što u seniorskoj, što u veteranskoj konkurenciji, a i sam je igrao za CB Stadion. Sigurno je da će i njemu dobro doći odmor prije nastavka vođenja NK Koprivnica.

Snimio Luka Šarlija.

Zvonimir Markač sa svojim Klikaj.hr-om stigao je do šesnaestine finala gdje ih je izbacio molvarski Bagun. Zvone je s klupe pomagao svojim igračima, a hoće li nastaviti u novinarskoj ili trenerskoj branši saznat ćemo u budućnosti.

Snimio Luka Šarlija.

Glazbeni urednik Radio Drave i golman Legrada Hrvoje Ružić odlučio je tijekom utakmice uzeti malu pauzu od nogometa.

Zanimljivo je bilo slušati mađarske pjesme i navijačke pokliče u veteranskom finalu comfort kategorije. “Susjedi” su vjerno bodrili svoj Tip Top Mu-Vill koji je osvojio Zimsku ligu.

Snimio Marko Posavec.

Pregršt zanimljivih trenutaka i događaja obilježilo je deveto izdanja Zimske lige, a mi smo istaknuli nama najzanimljivije. Jedno je sigurno, s nestrpljenjem ćemo čekati da prođe godina dana i da dočekamo novo, jubilarno, deseto izdanje malonogometnog spektakla.

zatvori