Subota, 4. svibnja 2024.

Žene HDZ-a posjetile rodilište i čestitale novogodišnjim bebama

Članice županijske Zajednice žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Zlatica Gajski i Katarina Budaj, predvođene predsjednicom Vericom Rupčić, tradicionalno su i ovu godinu započele na najljepši način – posjetom rodilištu koprivničke bolnice.

U pratnji predstojnika Odjela za ginekologiju i opstetriciju doktora Ivice Stanišića, u opuštenom i veselom ozračju uputile su čestitke rodiljama s dobrim željama u novoj 2017. godini.

Beba rođena na izmaku 2016. godine je dječačić Marcel, a prva beba rođena u novoj 2017. godini je curica Nela. Svake godine je glavna tema razgovora nakon obilaska rodilja i beba broj rođene djece u koprivničkoj bolnici. Nakon dugo vremena doktor Stanišić je sa zadovoljstvom iznio podatke koji govore da je 2016. godine rođeno desetak djece više nego 2015. Iako brojka nije velika, ipak veseli i ulijeva nadu da će se takav trend nastaviti pa da će ove godine biti još više rođenih beba.

“Katarine” su osoblju bolnice, uz zahvale za lijepi prijem i dobru suradnju, uputile i dobre želje za uspješan rad, s posebnim željama da imaju što više posla što će značiti i povećanje nataliteta u našoj županiji.

zatvori