Petak, 3. svibnja 2024.

Slaven Belupo u ponedjeljak počinje s pripremama, evo s kim će odmjeriti snage

Nogometaši Slaven Belupa u ponedjeljak, 9. siječnja, kreću s pripremama za proljetni dio prvenstva kada će trener Željko Kopić sa svojim suradnicima obaviti prozivku i prvi trening.

Farmaceuti su saznali plan i program priprema. U prvom dijelu, do 21. siječnja, trenirat će na stadionu i na gradskim bazenima. Drugi dio priprema koprivnički prvoligaš će odraditi u Medulinu. U Istri će boraviti deset dana, točnije do 31. siječnja, a odigrat će i prijateljske utakmice.

Slaven će sudjelovati na Arena kupu gdje će igrati protiv austrijskog Poltena, zaprešićkog Intera, slovenskog Rudara te jednog od klubova iz druge skupine, zagrebačke Lokomotive, slovenskog Kopra, vinkovačke Cibalije ili srpske Vojvodine, ovisno o plasmanu u grupama.

Nakon povratka iz Medulina Farmaceuti će svakodnevne treninge ponovno odrađivati na Gradskom stadionu. Do prve proljetne utakmice, 18. veljače kod Dinama u Zagrebu, koprivnički prvoligaš odigrat će još četiri prijateljska susreta. Utakmica protiv Hrvatskog dragovoljca igrat će se 3. veljače, protiv mađarskog Siofoka dan poslije, a protiv slovenskih klubova Kopra i Gorice igrat će se desetog, odnosno 11. veljače.

zatvori