Subota, 28. rujna 2024.

NINO BRCKOVIĆ Novo/staro pojačanje Zelenih: Lijepo je opet biti doma

Nino Brcković novi je igrač Nogometnog kluba Koprivnica. Nakon Bukovca, Ivanovića i Srpaka, koprivnički trećeligaš doveo je u svoje redove još jednog odličnog igrača koji će im uvelike pomoći u proljetnom dijelu prvenstva.

Podsjetimo, Brcković je do prije šest mjeseci igrao za Zelene, a u prvom dijelu ovogodišnje sezone branio je boje zagrebačkog trećeligaša Dubrave. Lijevonogi 22-godišnjak može igrati na pozicijama lijevog beka i lijevog krila, a najveća odlika mu je brzina.

Snimio Luka Šarlija.

— Lijep je osjećaj ponovno biti doma i igrati za klub u kojem sam praktički odrastao i proveo većinu svog djetinjstva. U početku, kada smo stupili u kontakt s trenerom Mešnjakom i predsjednikom Tucakovićem i krenuli pričati o nekoj suradnji, mislio sam da će to biti nemoguća misija jer nisam znao kako ću uspjeti organizirati sve svoje obaveze, pogotovo posao u Zagrebu i treninge u Koprivnici. Ipak, odlučio sam se na povratak bez obzira na to koliko mi će mi biti teško. Dat ću sve od sebe da budem prisutan na što više treninga. Nemam neke velike ciljeve, najvažnije mi je dati svoj maksimum za što bolje rezultate kluba, a što će biti dalje vidjet ćemo — rekao nam je novi/stari igrač Koprivnice.

Trener Želimir Mešnjak već je nakon prošlotjednih transfera ‘lakše disao’, a siguro je da će s novim pojačanjima polako dolaziti i ‘slatke brige’ u odabiru prve jedanaestorice.

Slušaj uživo
zatvori