Nedjelja, 19. svibnja 2024.

LIGA BEZ BRIGA Darko Ledinski: Prerano smo otpisani, ugasit ćemo HEP i kao i rukometaši osvojiti zlato

Ove subote nastavlja se Liga bez briga koja se igra u sklopu KC lige, malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Na parketu dvorane Srednje škole svoje snage će odmjeriti Grad Koprivnica i HEP. Obje momčadi do sada su osvojile po jedan bod i ukoliko se žele priključiti borbi za vrh pobjeda u subotnjoj utakmici i za jedne i za druge bit će imperativ.

Darko Ledinski, igrač Grada Koprivnice i pročelnik gradskog Odjela za društvene djelatnosti i europske poslove siguran je u pobjedu svoje momčadi: — Očekujemo da ćemo ugasiti HEP-ovce. Sjajno smo pripremljeni, redovito treniramo i u sjajnoj smo formi. Nekako pronalazimo analogiju s našim rukometašima koje su svi prerano otpisali, a sličnu sudbinu u Ligi bez briga predviđam i momčadi Grada Koprivnice. Liga bez briga je izvrsna ideja. Sportaš sam cijeli život, ali moram priznati da sam bio prilično frustriran kad bih se našao u istoj kategoriji s mladim i dobrim igračima pa bi mi moj suigrač Zvonko Mršić vikao da napravim prekršaj, a ja tog igrača ne mogu stići. Jako je dobra stvar da mi veterani i rekreativci možemo odigrati utakmice neopterećeno zabavljajući sve oko nas — osebujno je najavio susret i prokometnirao ligu Ledinski.

Ipak, nešto će se pitati i igrače HEP-a. Krešimir Baranašić, rukovoditelj službe za izgradnju, smatra da Grad nema prevelike šanse:

— Naravno, očekujemo tri boda do kojih ćemo doći trudom i zalaganjem na terenu. Do sada smo osvojili jedan bod i želimo u posljednja dva susreta doći do svih šest. Po domaći, rekao bih da je Liga bez briga baš OK. Jedino bih predložio da se igra dvokružno kako bismo imali više utakmica — rekao nam je igrač HEP-a.

Podsjetimo, utakmica će se igrati u subotu s početkom u 19:10 u sportskoj dvorani Srednje škole.

zatvori