Nedjelja, 28. srpnja 2024.

KOPRIVNIČKA SUBOTA Tri prometne nesreće, pet vozila, jedan vozač ozlijeđen

Tri su se prometne nesreće ove subote dogodile na koprivničkom području, doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke. U jednoj je ozlijeđen vozač, a druge dvije rezultirale su samo materijalnom štetom.

Oko 8:35 vozačica rođena 1979. godine kretala se svojim VW Golfom koprivničkih registracija Starogradskom ulicom prema centru grada. Dolaskom do zavoja na raskrižju s Magdalenskom, zbog neprilagođene je brzine udarila u Opel Astru, također koprivničkih tablica, kojom je upravljao vozač 1997. godišta i koja je potom sletjela s kolnika.

Vozač Astre lakše je ozlijeđen. Sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a vozačici slijedi optužni prijedlog.

Sljedeća se dogodila deset minuta iza deset sati u Ulici hrvatske državnosti u Herešinu. Vozač rođen 1997. godine izlaskom iz zavoja zbog nepažnje je udario u Golf zadarskih registracijskih oznaka koji se propisno uključivao u promet i kojim je upravljao vozač rođen 1977. Pritom nitko nije ozlijeđen.

U posljednjoj subotnjoj nesreći sudjelovao je samo jedan automobil. Bilo je to oko 20:30 u Crnogorskoj ulici u Koprivnici. Vozač rođen 1995. godine namjeravao se svojim Ford Focusom polukružno okrenuti na parkiralištu, ali izveo je to vrlo neoprezno: udario je u hrpu snijega te donjim dijelom vozila nasjeo na betonski stup. Nije bio pod utjecajem alkohola i na licu mjesta naplaćena mu je novčana kazna.

zatvori