Subota, 4. svibnja 2024.

FOTO/VIDEO Koprivnički plesači odlični na Prvenstvu Hrvatske

Članovi koprivničkog Športskog plesnog kluba Ritam nastavljaju nizati zavidne rezultate. Nove uspjehe ostvarili su u dvije kategorije na Prvenstvu Hrvatske u standardnim plesovima što je održano u Križevcima.

Marina Tomac-Rojčević i Neno Rojčević su u kategoriji veterana osvojili 2. mjesto dok su Laura Krog i njen partner Vinko Sabolić u kategoriji mlađe mladeži ušli u finale i osvojili 6. mjesto.

Predsjednica kluba Anita Šestak-Krog rekla je da se radi o velikom uspjehu za naše Koprivničance: – Jako smo zadovoljni, pogotovo s mlađim parom jer se radi o jednoj izuzetno zahtjevnoj kategoriji. Oni se od početka godine natječu u višoj kategoriji, i starosno i razredno, i ovo je za njih veliki uspjeh, odmah biti među finalistima i šesti. Jako smo zadovoljni i ponosni smo i na njih i na trenere jer su to veliki rezultati za ipak jedan mali grad i klub koji ne postoji tako dugo.

Predsjednica Ritma najavila je i da će klub 25. veljače organizirati međunarodni bodovni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Bit će to prigoda, kaže Šestak Krog, da se građani u Koprivnici ponovo uvjere zašto je sportski ples najljepši dvoranski sport.

Izvor: prigorski.hr
Izvor: prigorski.hr
zatvori