Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO/KC LIGA Romantičari praktički izbacili Active iz borbe za naslov

Odigrano je sedmo kolo KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info. Kao i uvijek, subotnji sportski program u sportskoj dvorani Srednje škole ponudio nam je pregršt uzbuđenja i odličnih utakmica.

U prvoj utakmici dana odmah smo svjedočili velikom iznenađenju. Romantičari su svladali CB Active rezultatom 5:2 i tako prošlogodišnje prvake uvelike udaljili od borbe za naslov prvaka KC lige.

Neki misle da je smo napravili iznenađenje, ne mogu reci da su Romantičari nadigrali Activ, bilo je tu i sreće no pokazali smo da u ovog ligi nitko ne može računati unaprijed na pobjedu. Lijepo je pobijediti takvog protivnika, iako rezultat od 5:2 nije realni pokazatelj tijeka utakmice. Ponavljam imali smo više sportske sreće, a cilj nam je do kraja ove uzbudljive i sve kvalitetne lige ne dozvoliti ni jednom protivniku da nas nadigra iako smo jedna od najstarijih ekipa – rekao nam je Vlatko Ciganek, igrač NK Romantičari.

Da taj rezultat neće biti jedini kiks favorita pokazao nam je idući susret. CB 048 i studenti pokazali su da, s obzirom na svoju kvalitetu, imaju premalo bodova u ovoj sezoni te su organiziranom obranom i borbom došli do boda protiv drugoplasiranog Golfa rezultatom 1:1.

Kiks svojih konkurenata iskoristio je Bimbo svladavši Klikaj.hr s 2:0. Dugo je lider KC lige vodio s 1:0, a pred kraj utakmice povećao je svoju prednost nakon što su ‘nebesko-plavi’ pokušali igrati s golmanom-igračem i tako dopustili ‘Bimbačima’ da zabiju na prazan gol. Očito je ta utakmica bila samo iznimka jer je u idućoj još jedan favorit izgubio. U derbiju kola Protim, Mavik, Mesnica Martinjak teško je poražena od Petgrada/OPG Radičeka rezultatom 6:2.

Sedma sila nastavila je sa svojom tradicijom te je upisala još jedan neriješen rezultat. Susret protiv Inducte++ završio je rezultatom 1:1. Udruga za mali nogomet KC došla je do svoje prve pobjede. Uvjerljivo je slavila protiv KKC Pixela s 3:0.

U Ligi bez briga Odvjetnici su svladali Komunalac s 1:0, a jedini pogodak na utakmici zabio je Kunštić. Kod žena Drnje i Li-La podijelile su bodove rezultatom 0:0.

REZULTATI:

KC LIGA – 7. kolo

17:00 NK Romantičari -:- Caffe Bar Active 5:2
17:40 CB “048”/U.Š.R.P.S. -:- CB Golf 1:1
18:20 Klikaj.hr -:- Bimbo 0:2
19:40 PROTIM-MAVIK-MESNICA MARTINJAK -:- Petgrad/OPG Radiček 2:6
19:00 Komunalac – Forma Legalis (Liga bez briga) 0:1
20:20 ŽNE Drnje -:- Li-La (žene) 0:0
20:50 Sedma sila -:- Inducta ++ 1:1
21:30 Udruga za mali nogomet KC -:- KKC PiXeL 3:0

zatvori