Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO Mladi Slavenaši brončani u mađarskom Zalaegerszegu

Dvije generacije mladih Slavenaša, 2005. i 2004. godište, nastupile su na malonogometnom turniru u mađarskom Zalaegerszegu.

Mlađi Farmaceuti, pod vodstvom trenera Marija Dodika, stigli su do trećeg mjesta upisavši dvije pobjede, dva poraza i jedan neriješen rezultat. Bolji su bili od slovenskog Maribora s 2:1 i od rumunjskog Marosa s 1:0, dok su izgubili od mađraskih PFCA s 1:0 i Honveda s 4:1. Susret protiv, također mađarskog, ZTE-a odigrali su neriješeno 3:3.

2004. godište nastupilo je u sastavu: Ivano Milošević, Sebastijan Klauderoti, Fran Begić, Silvio Pigac, Lovro Zvonarek, Fran Henezi, Fran Krnjak, Fran Tušek, Lovro Kovačić, Fran Doležan i Filip Krušelj.

Stariji Slavenaši, pod vodstvom trenera Gorana Volfa, osvojili su peto mjesto. Mladi Farmaceuti svladali su ZTE s 1:0, protiv Kaposvara su odigrali 0:0, a poraze su upisali protiv Illesa rezultatom 2:1, protiv Graza rezultatom 4:1 i protiv Maribora rezultatom 2:0.

2005. godište nastupilo je u sastavu: Tin Sajko, Tin Stanić, Filip Bošnjak, Roko Blažek, Bartol Begic, Matija Gašparić, Andrej i Matej Pavić, Luka Vuk, Fran Jakupanec i David Petika.

zatvori