Četvrtak, 2. svibnja 2024.

DVIJE BRONCE Uspješan vikend mladih koprivničkih rukometaša

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18 imali su uspješan sportski vikend. Mlađi kadeti i dječaci B osvojili su brončane medalje na memorijalnom turniru u Čakovcu, dok su dječaci A osvojili četvrto mjesto.

Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Rušaka, na putu do trećeg mjesta svladali su Ludbreg, Trnovec, Čakovec 2, Varaždin 1930 i u utakmici za treće mjesto slovenski Jeruzalem. Za borbu za zlatnu medalju nedostajalo im je tek malo sreće u polufinalu u kojem su izgubili od Varaždina.

IZVOR: http://www.rk-koprivnica.hr/

Dječaci B, pod vodstvom trenera Stubičara, također su osvojili brončanu medalju. Njih je u polufinalu svladao Čakovec i to tek nakon lutrije sedmeraca. Koprivničanci su do tada upisali tri pobjede, a četvrtu, vrijednu trećeg mjesta, ostvarili su protiv Varaždina.

Spomenimo da su na turniru u Čakovcu igrali i dječaci A pod vodstvom trenera Pranjića. S jednom pobjedom i četiri poraza zauzeli su četvrto mjesto.

IZVOR: http://www.rk-koprivnica.hr/

Ovog vikenda aktivni su bili i kadeti Koprivnice Hangar 18. Pod vodstvom trenera Krajačića, na memorijalnom turniru u Zaprešiću osvojili su 3. mjesto u svojoj skupini što nije bilo dovoljno za prolazak u daljnju fazu natjecanja.

zatvori