Petak, 3. svibnja 2024.

Blagdansko druženje u Domu za starije i nemoćne

Blagdansko druženje u Domu za starije i nemoćne u Koprivnici nastavilo se osamnaestu godinu zaredom. Članice Zajednice žena HDZ-a ‘Katarina Zrinski’ nastavile su ovu dugogodišnju tradiciju te su svojim posjetom još jednom razveselile korisnike Doma. Ravnateljica Vesna Križan im je na tome zahvalila rekavši kako se po ispunjenoj dvorani i ozarenim licima korisnika vidi koliko im se vesele.

Predsjednica županijske Zajednice žena Verica Rupčić također je izrazila zadovoljstvo suradnjom, kao i uzajamnom srećom i radošću prilikom svakog susreta. Svima je zaželjela lijepe i mirne blagdane te sretnu i zdravu Novu godinu uz obilje Božjeg blagoslova. Potom je Mješoviti pjevački zbor KUD-a “Ivan Vitez Trnski” iz Novigrada Podravskog, pod vodstvom profesorice Lidije Peroš, otpjevao nekoliko skladbi u revijalnom tonu, a na kraju programa su izveli prigodne Božićne pjesme. Posebno oduševljenje je izazvao nastup komičara Mire Kovača, koji je izveo svoj skeč “Šetač cuckov”, a nakon toga i recitirao pjesme koje su objavljene u njegovoj knjizi poezije.

Susret je nastavljen razgovorom i druženjem uz darivanje korisnika voćem. Članicama Zajednice žena Zlatici Gajski i Katarini Budaj se pridružio i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Lenišće Mladen Fajdetić te su sa ravnateljicom Vesnom Križan obišli sve korisnike u stacionarnom dijelu.

zatvori