Utorak, 7. svibnja 2024.

Radio Drava/Portal Drava.info i ove godine ‘napada’ Zimsku ligu

Vaša najdraža Radio Drava i najdraži portal Drava.info i ove godine imat će svoju ekipu na Zimskoj ligi. Mlada momčad igrat će pod imenom Radio Drava/Portal Drava.info.

Kao i prošle godine s klupe će ju voditi Zoran Vlah koji je to činio i prethodne dvije godine. Podsjetimo, prve godine naša ekipa je došla do osmine finala, dok je prošle nesretno zaustavljena već u skupini.

Sastav je uglavnom isti kao i na prethodnim Zimskim ligama uz pokoju promjenu. Jedan od novih članova je Krunoslav Srbljinović, igrač NK Koprivnice i brat suigrača Tomislava koji je od početka s ekipom. Mihael Mladen bit će prvi topnik, Robin Zanjko držat će obranu, a Ivan Jajalo kreirat će igru. Leo Hajdinjak, Matej Novak i Hrvoje Mladen također će biti prave opasnosti za protivničke ekipe. Na vratima će, kao i uvijek, biti kapetan momčadi Karlo Slukić.

Želja je prolazak skupine. Veliki je favorit Auto Lončar, a o Tesarskom obrtu Joža i Dolenec Unitedu se malo zna tako da će se s te dvije ekipe najvjerojatnije voditi borba za drugo mjesto u skupini.

Zanimljivo je će prva utakmica Drave ujedno biti i prva utakmica seniorskog dijela turnira. Radio Drava/Portal Drava.info snage će odmjeriti s Dolenec Unitedom danas s početkom u 17:30.

Raspored današnjih utakmica Zimske lige pogledajte ovdje.

zatvori