Nedjelja, 29. rujna 2024.

VIDEO ŠPK Ritam u Varaždinu osvojio tri zlatne medalje, Tomac-Rojčević: Uz veliko zalaganje dolazimo do odličnih rezultata

Članovi Športskog plesnog kluba Ritam još su jednom ostvarili odlične rezultate. Na dvodnevnom međunarodnom bodovnom natjecanju u Varaždinu osvojili su čak pet medalja, od čega tri zlatne.

Tko je postigao ovako odlične rezultate rekla nam je je jedna od osvajačica najsjajnijeg odličja, plesačica Marina Tomac-Rojčević:

– Jako smo zadovoljni uspjehom najmlađih, Mia Ban i Alan Jantolek su osvojili prvo mjesto u latinsko-američkim plesovima te treće mjesto u standardnim plesovima. Laura Krog i njen partner Vinko Sabolić bili su drugi u standardnim plesovima i šesti u latinsko-američkim, a plesni para Lara Vuković i Fran Jakopanec osvojio je peto mjesto u standardnim i četvrto u latinsko-američkim plesovima. Moj muž Neno Rojčević i ja smo osvojili prva mjesta i u standardnim i u latinsko-američkim plesovima – rekla je.

Plesni klub Ritam gotovo sa svakog natjecanja dolazi s brojnim medaljama i odličnim rezultatima. Koja je njihova tajna, otkrila nam je Tomac-Rojčević:

– Zaista radimo s jako dobrim trenerima. Glavni je Tomislav Banović koji dolazi dva puta tjedno iz Siska kako bi radio s nama. Od prošle godine imamo suradnju i s Robertom Šubertom, koji je ujedno i trener reprezentacije Hrvatske u standardnim plesovima. Rad s njima nam je zaista neprocjenjivo iskustvo. Naravno, jako puno treniramo. Gotovo svakodnevno. Osim plesnih treninga imamo i kondicijske. Uz veliko zalaganje rukovodstva kluba, trenera, ali i nas samih dolazimo do odličnih rezultata – zaključila je.

Plesače već idućeg vikenda čeka novi bodovni turnir i to u Zagrebu, bit će to posljednje natjecanje ove godine. Nakon toga slijedi im državno prvenstvo u standardnim plesovima koje još uvijek nije dobilo svoju lokaciju. Kako nam je rekla Tomac-Rojčević, nada se da će biti u Koprivnici ili njenoj okoloci kako bi ih i naša publika mogla doći bodiriti.

Slušaj uživo
zatvori