Petak, 26. travnja 2024.

Umjetnička djela 15. Likovne kolonije ukrasila Dom za starije i nemoćne

Tradicionalna izložba slika 15. po redu Likovne kolonije otvorena je sinoć u Domu za starije i nemoćne osobe Koprivnica.

Kolonija tako već 15 godina krasi prostorije Doma na Lenišću, kako je istaknuo slikar Josip Gregurić, a umjetnici koji su vjerno sudjelovali u koloniji primili su i prigodne nagrade.

Ovu izložbu organiziraju Dom za starije i nemoćne osobe i Klub za starije osobe “Mariška”, a svečano ju je otvorio zamjenik župana Ivan Pal.

U sklopu otvorenja izložbe održana je i završna svečanost Kluba za starije osobe „Mariška“ kao i tradicionalno predstavljanje svih programa i sekcija Kluba, a za kulturno-umjetnički dio programa pobrinuo se Mješoviti pjevački zbor umirovljenika Koprivnica pod vodstvom Ane Pleskalt te pjevački zbor i recitatorska grupa engleskog jezika Kluba za starije osobe „Mariška“.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori