Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Plesni parovi Ritma ponovno otplesali do medalja

Plesači Športskog plesnog kluba Ritam još su jednom iza sebe ostavili uspješan vikend: osvojili su četiri medalje na plesnom natjecanju u Zagrebu.

U kategoriji osnovaca Laura Krog i Vinko Sabolić osvojili su prvo mjesto u standardnim plesovima te peto u latinoameričkim. Mia Ban i Alan Jantolek bili su treći u standardnim te drugi u latinoameričkim plesovima.

U kategoriji mlađe mladeži Lara Vuković i Fran Jakopanec osvojili su sedmo mjesto u standardnim i osmo mjesto u latinoameričkim plesovima. U veteranskoj II konkurenciji, kako su nas već i naviknuli, plesni i bračni par Marina TomacRojčević i Neno Rojčević osvojili su zlatne medalje u standardnim i latinoameričkim plesovima.

Naši plesači nastupili su u konkurenciji od 120 plesnih parova iz cijele Hrvatske i 20 plesnih parova iz susjednih zemalja. Sada im predstoje zimske pripreme u kojima će istesati svoju plesnu tehniku i poboljšati kondiciju za Prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima u siječnju iduće godine.

Također, ŠPK Ritam u petak, 30. prosinca organizira Svečani novogodišnji plesnjak u Domu mladih na kojem će se predstaviti sve plesne grupe i svi plesni parovi kluba. Počet će u 19 sati.

zatvori