Petak, 26. travnja 2024.

DOLAZI HAJDUK Kopić: Pokazali smo se protiv Rijeke, želimo se vratiti trendu dobrih utakmica

Nogometaši Slaven Belupa ove nedjelje čeka novi veliki izazov. U 18. kolu Prve hrvatske nogometne lige na Gradskom stadionu će ugostiti splitski Hajduk.

Bit će to susret dvaju takmaca koji su u srijedu ispali iz Kupa i sigurno je da će obje momčadi tražiti bodove iskupljenja. Evo kako nam je utakmicu najavio trener Farmaceuta Željko Kopić:

— Hajduk nam je idealna prilika da se vratimo trendu dobrih utakmica i dobrih rezultata. Sigurno je da je Hajduk sam po sebi visoki, motivirajući faktor. Očekujem da budemo pravi i da ljudi koji dođu na stadion uživaju u kvalitetnom nogometu. Mi nikad nismo igrali na bod, pokušavamo pobijediti u svakoj utakmici, iako znamo da to nije moguće. Pokazali smo protiv Rijeke da možemo igrati dobro i stvarati prilike, a tako ćemo pokušati igrati i u nedjelju. Naravno, nešto će se pitati i protivnika.

Kopić se osvrnuo i na utakmicu odigranu u srijedu protiv Osijeka. Svjestan je da nema preveliku širinu i da dolazi do akumuliranog napora kod određenih igrača, ali vjeruje da će protiv Hajduka istrčati najspremniji.

Hajduk je, inače, ostao bez trenera, a mnogi spominju stratega Slavena kao prvog favorita za preuzimanje splitskog velikana. Ipak, Kopić odbacuje sva nagađanja i koncentriran je samo na svaki idući trening Farmaceuta.

Utakmica Slavena i Hajduka igrat će se u nedjelju s početkom u 15 sati na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori