Petak, 26. travnja 2024.

Nemate pojma o kodiranju? Ne brinite i dođite na besplatni Sat kodiranja

Koprivnički poduzetnik u prostorima poduzetničkog inkubatora još sutra organizira Sat kodiranja u sklopu globalne inicijative The Hour of Code.

Danas, više nego ikad, tržište rada traži dodatne vještine i kompetencije koje ne zahtjevaju samo poslodavci, već i samo tržište. Među njih svakako spadaju i IT vještine kao jedne od najtraženijih u svijetu. Tehnološka pismenost je danas osnovni preduvjet gotovo svakog poslovnog poduhvata.

Stoga je važno educirati se za razvoj IT vještina. Koprivnički poduzetnik je u svom radu s mnoštvom malih i srednjih poduzeća prepoznao važnost tehnološke pismenosti i kroz svoje aktivnosti konstantno radi na promociji IT kulture među mladim i već postojećim poduzetnicima, ali i među onima koji će to možda jednog dana i postati.

Jedna od tih aktivnosti je i Sat kodiranja koji se organizira u sklopu globalne inicijative The Hour of Code, a koja ima za cilj predstaviti programiranje i IT kulturu svima onima koji žele zakoračiti u taj, većini, neshvatljiv svijet kodova.

Sat kodiranja je zabavan i edukativan način upoznavanja s programiranjem za sve koji se žele baviti time, ali možda nisu znali kako i gdje krenuti.

Dakle, predzanje nije važno, samo volja i odvojenih sat vremena – ostalo vas čeka u Koprivničkom poduzetniku u petak od 11 sati, a mentor-programer je Matija Kolarić.
Prijavite se za sudjelovanje na [email protected] s vašim podacima (ime, prezime, dan sudjelovanja: četvrtak/petak).

zatvori