Nedjelja, 28. travnja 2024.

Rukometaši Koprivnice vratili se na pobjedničke staze, Školi rukometa četiri pobjede u četiri susreta

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 uvjerljivo su svladali drugu momčad Čakovca rezultatom 41:16. Utakmica se igrala u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u sklopu 11. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Od samog početka susreta gosti nisu bili dorastao protivnik Koprivničancima što ni ne čudi s obzirom na to da su to većinom mladi igrači, uglavnom kadeti kluba iz Čakovca. Već na poluvremenu razlika je bila plus 11, a do kraja susreta ‘popela’ se do velikih plus 25. Podatak je to koji dovoljno govori o razlici u kvaliteti između protivnika.

Nejefikasniji igrači Koprivnice bili su Peić s 10 te Hmelina i Karlović s po šest pogodaka. U idućem kolu koprivničkog trećeligaša čeka gostovanje kod druge momčadi Ivančice.

Osim seniora, svoje utakmice igrali su i kadeti i dječaci rođeni 2004. godine i mlađi. Obje generacije ostvarile su po dvije pobjede. Kadeti su, pod vodstvom trenera Branka Krajačića, svladali Karlovac rezultatom 21:20 i Dugo Selo s 34:26 i osvojili četiri važna boda u Prvoj hrvatskoj rukometnoj ligi.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, također su upisali dvije pobjede. Bolji su bili od Virovitice s 22:11 te od Garešnice s 23:20. Pet pobjeda u pet susreta, zaista uspješan tjedan koprivničkog rukometnog kluba.

zatvori