Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

Naši vrhunski triatlonci primili nagrade za odličnu sezonu

Trojica koprivničkih triatlonaca na svečanoj su večeri Hrvatskog triatlonskog saveza u Delnicama primili nagrade za najbolje rezultate na natjecanjima u protekloj godini. To su Denis Pleše, Luka Radotović i Fran Tisaj, inače članovi Triatlonskog kluba Zrinski iz Zagreba, koji su zauzeli čak pet postolja od mogućih 12 u muškoj konkurenciji.

Luka Radotović, nakon održanih svih kadetskih utrka, prvi je u Triatlon kupu i treći u Multisport kupu. Fran Tisaj prvi je u Multisport kupu i treći u Triatlonskom kupu, također u kadetskoj konkurenciji.

U apsolutnoj kategoriji (juniori i seniori), Denis Pleše osvojio je drugo mjesto u Multisport kupu u konkurenciji od stotinjak triatlonaca.

Time je i službeno završena triatlonska sezona 2016. koja je bila izuzetno uspješna za koprivničke natjecatelje. Tijekom sezone u Koprivnicu su dolazili naslovni državnih prvaka u raznim triatlonskim disciplinama, a naši sjajni sportaši okrunili su je osvajanjem postolja u Kupu. Pripreme za iduću sezonu već su krenule i na proljeće očekujemo nove triatlonske uspjehe.

Spomenimo na kraju i kako je naš najtrofejniji mladi triatlonac Denis Pleše na svom Facebook profilu najavio kako će se od iduće godine više usredotočiti na fakultet i manje na triatlon – što ne znači da će se prestati baviti ovim sportom, samo to neće biti tako natjecateljski orijentirano kao do sada. Pohode na prvenstva Hrvatske prepušta mladima – Luki, Franu i ostalima.

zatvori