Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

IMAMO DOBITNICU Tko je osvojio tretman u Beauty centru Elixir

U mjesecu darivanja, Beauty centar Elixir daruje jednu čitateljicu portala Drava.info trajnim lakom ili šminkanjem, po izboru.

Sretna dobitnica je Andrea Juraja. Čestitamo!

TRAJNI LAK preporučuje se svima jer s njim uvijek možete imati lijepe, nalakirane i uredne nokte. Štiti vaš prirodni nokat te je idealan ako imate problema s listanjem i pucanjem noktiju.

Trajni lak je tretman koji garantira postojanost od 2 do 4 tjedna, ovisno o brzini rasta noktiju.
Velika prednost ovog načina lakiranja je što ovaj lak ne izgleda neprirodno kao gel, ploča nokta nije zadebljana, a istovremeno možete obavljati apsolutno sve poslove bez bojazni da ćete ga skinuti.

Sam postupak koji uključuje manikuru i sušenje slojeva UV lampom traje oko 45 minuta, što je vrlo kratko ako uzmemo u obzir da ćete i do mjesec dana imati prekrasne nokte.

ŠMINKANJE – MAKE UP – poznato je da su se ljudi ukrašavali bojama još je poznato od doba prije Krista kada su se ratnici pripremali za boj.

Danas se šminkamo gotovo svakodnevno jer nam šminkanje daje samopouzdanje. Šminkamo se da bismo izgledali ljepše, bolje te kako bismo prikrili nedostatke. Za posebne prigode vaše lice zaslužuje posebnu šminku koja će istaknuti ljepotu i sakriti neželjene mane. Šminka također treba biti prilagođena tenu, boji očiju i boji kose, a najvažnije je da se vi s tom šminkom odlično osjećate.

Razlikujemo dva tipa make-upa: dnevni i večernji. Dnevni make-up je nježnijih boja, blaži, a večernji je ipak nešto naglašeniji.

Uzmite pauzu od obveza, dođite se opustiti i uljepšati uz tretmane koje nudimo. Široka paleta proizvoda i programa za njegu lica i tijela zadovoljit će sva Vaša očekivanja.

Poklon-tretman možete iskoristiti do 31. prosinca.

Posjetite nas na adresi Trg bana Josipa Jelačića 7A u Koprivnici radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 14 sati ili nas kontaktirajte na 048/210-100 i [email protected], a možete nas potražiti i na Facebooku pod profilom Beauty centar Elixir Koprivnica.

zatvori