Četvrtak, 25. travnja 2024.

LIGA BEZ BRIGA Zoran Kurcinak: Sutra krećemo s pobjedama i napadamo naslov

Sutra nas čeka nova utakmica Lige bez brige koja se igra u sklopu KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Svoje snage će odmjeriti Odvjetnici i Profesori. Obje momčadi trenutno na svom kontu imaju jedan bod i ako žele sustići prvoplasirani Komunalac morat će od prve minute ići na pobjedu. Da u pripremi utakmice protiv Profesora nije sve išlo prema planu rekao nam je igrač i, uz svog brata, voditelj ekipe Odvjetnika Zoran Kurcinak:

– Veselimo se jako sutrašnjoj utakmici. Naravno da očekujemo da ćemo upisati prvu pobjedu pa smo se tako i pripremali. Otegotna okolnost je što su nam rekli da ćemo igrati protiv Grada i onda nas iznenadili da se ipak igra s Profesorima. Sva priprema i taktika koju smo spremali cijeli tjedan nam je pala u vodu. Ipak, vjerujem da ćemo se nekako do sutra uspjeti organizirati – u šaljivom tonu najavio je utakmicu Kurcinak.

Na pitanje koji će Odvjetnici završiti u Ligi bez briga imao je spreman odgovor:

– S obzirom da smo odigrali tek jednu utakmicu očekujem da ćemo skupiti dovoljno bodova u ligi, pa čak i konkurirati za naslov – optimističan je igrač Odvjetnika.

Tko će biti bolji, Profesori ili Odvjetnici, vidjet ćemo sutra, u sportskoj dvorani Srednje škole s početkom u 19 sati i 30 minuta.

zatvori