Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.

FOTO Podravci i Prigorci pokazali veliko srce, za obitelj Prispilović do sad prikupljeno oko 30 tisuća kuna

Brojni Podravci i Prigorci okupili su se sinoć u koprivničkoj dvorani Domoljub kako bi pomogli obitelji Prispilović iz Cvetkovca i kupnjom ulaznica i kolača donirali čak 11.180 kuna.

Humanitarnu kulturno-zabavnu večer za obitelj koju je početkom listopada zadesila teška tragedija organizirale su udruge žena i društva s područja cijele županije, na čelu s Udrugom žena Vinica, a sa svojim programima nastupili su Hrvatsko pjevačko društvo “Ferdo Rusan” iz Virja, Udruga žena “Mak” iz Velike Mučne , Pjevački zbor KUD-a “Ivan vitez Trnski” iz Novigrada Podravskog, Udruga žena Drnje, Udruga žena “Crvene ruže” Botinovec, Glumačka družina “Opojski zvon” i Društvo žena Đelekovec.

Uz njih, večer su upotpunili pjevači Mladen Kos, Zdravko Bugarin i gost večeri – Mladen Kvesić.

Podravci i Prigorci velikog srca do sad su za obitelj Prispilović na dva humanitarna koncerta i uplatama na žiro račun donirali oko 30 tisuća kuna, a svi oni koji su u mogućnosti pomoći mogu do 18. siječnja direktnim uplatama na poseban račun otvoren u Podravskoj banci – humanitarni račun broj HR7823860021552002164 uz napomenu “za pomoć Saneli Prispilović iz Cvetkovca”.

Podsjetimo, sav prikupljen novac bit će isplaćen toj obitelji jer žene ne iskazuju nikakve troškove humanitarne akcije.

zatvori