Nedjelja, 28. travnja 2024.

FOTO & VIDEO Braća Mladen epskim preokretom srušila Bjelovarčane

Jedina koprivnička ekipa koja nastupa na malonogometnom turniru u susjednim Križevcima, Caffe bar Active, pobrinula se za najzanimljiviju utakmicu od svih odigranih u petak. Za preokret rezultata i konačnu pobjedu pobrinula su se braća Hrvoje i Mihael Mladen.

Mladi nogometaši Activea susreli su se s bjelovarskom ekipom Alan Company & Detektiv Pasco Hell Energy Bjelovar. Bjelovarčani su već u 6. minuti došli u prednost pogotkom Hercigonje, a svega osam minuta kasnije već su vodili 2:0.

No, mlada ekipa pod vodstvom Zorana Vlaha u drugom je poluvremenu dobrano pomrsila račune ekipi koja je među favoritima turnira. Jajalo u 21. minuti smanjuje na 2:1, a tada na scenu stupaju braća Mladen – Hrvoje, prvotimac NK Križevaca, i Mladen, izvrstan junior Slaven Belupa. Hrvoje je postigao pogodak za izjednačenje u 22. minuti, a Mihael je ubrzo potom dva puta u svega dvije minute zatresao protivničku mrežu i doveo Active do zaslužene pobjede, na opće oduševljenje brojne križevačke publike.

UTAKMICA DANA Malonogometni turnir u Križevcima: Alan company&Detectiv Pasco-Hell-Energy- CB Active Koprivnica 2:4.

Posted by prigorski.hr on Friday, December 23, 2016

Podsjetimo, ekipa CB Active dosad je upisala jedan remi, protiv Videomixa iz Vrbovca, te jedan poraz, od Pizzerije Stari Zagreb Borongaj Lugovi.

Riječ je o istoj ekipi koja na koprivničkoj Zimskoj ligi nastupa pod imenom Radio Drava – Drava.info, a čine ju Krunoslav i Tomislav Srbljinović, Hrvoje i Mihael Mladen, Robin Zanjko, Ivan Jajalo, Leo Hajdinjak, Matej Novak, Karlo Slukić te, u odnosu na Zimsku ligu, pojačanje Nikola Tuba.

zatvori