Četvrtak, 16. svibnja 2024.

Jednoj smo obitelji uljepšali blagdane

Tvrtka Pro-PING iz Pitomače i portal Drava.info jučer su obitelji iz Borovljana uljepšali božićno-novogodišnje blagdane.

Na prijedlog Udruge Šegrtsko srce, predstavnici koprivničog medija i pitomačke telekomunikacijske tvrtke Pro-PING jučer su obitelji Draganić iz Borovljana predali vrijednu donaciju: prijenosno računalo s dvogodišnjim besplatnim pristupom internetu uz poklon-paket s raznim namirnicama i drugim potrepštinama.

Računalo s dvogodišnjim besplatnim internetom će svakako pomoći svim članovima obitelji, a najviše sinu koji pohađa Obrtničku školu u Koprivnici i kćeri koja ide u osnovnu školu u Koprivničkim Bregima. Pokloni su im se jako svidjeli, istaknuvši kako će im računalo svakako dobro doći upravo zbog školaraca.

Tvrtka Pro-PING jedna je od brzorastućih hrvatskih telekomunikacijskih tvrtki na tržištu za pružanje telekomunikacijskih usluga, prvenstveno na ruralnim područjima Podravine i Slavonije gdje drugi oblici širokopojasnog Interneta nisu dostupni, a sve putem vlastite širokopojasne mrežne infrastrukture. Uslugama fiksne telefonije bazirane na IP tehnologiji i pristupa internetu trenutno pokriva područje Virovitičko-podravske županije, istočni dio Koprivničko-križevačke županije (Koprivnicu), Brodsko-posavsku županiju i Bjelovar.

Od usluga trenutno nude fiksnu telefoniju baziranu na IP tehnologiji i sam pristup internetu, a u pripremi su im i nove usluge (poput TV) tako da će svojim postojećim, a i budućim korisnicima moći ponuditi i 3D i 4D pakete poput vodećih operatora.

Ono što ih čini drugačijima je da ne ulažeu sredstva u marketing, već u kvalitetu usluge i u krajnje cijene, tako da osim što pokrivaju područja koja nisu interesantna operatorima od značajnog utjecaja nude povoljnije cijene za jednaku kvalitetu usluge kao i ostali.

Da bi postali njihov korisnik, dovoljno je prijaviti se putem njihove web stranice gdje ćete odmah dobiti i odgovor jesu li dostupni na vašem području, a možete ih posjetiti i u poslovnici u Koprivnici, u Ulici Đure Basaričeka 3.

Snimio Marko Posavec.
Snimio Marko Posavec.
zatvori