Nedjelja, 28. travnja 2024.

Coolinarika predstavila ‘najukusnije’ stickere za Viber

Podravkina Coolinarika danas je u Zagrebu predstavila Viber stickere, superzabavne i s hranom povezane naljepnice koje će začiniti svakodnevnu komunikaciju svih korisnika popularnog Vibera.

U Hrvatskoj se mjesečno izmijeni više od 600 milijuna Viber poruka, a u njima se pošalje više od 32 milijuna popularnih stickera. Viber je neizostavan kanal komunikacije, ističu iz Podravke te dodaju kako su Coolinarika Viber stickeri namijenjeni svakodnevnim, opuštenim razgovorima “jer njima uistinu možete nekome uljepšati dan i reći mu da ga volite”.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Podravka (opet) predvodi trendove u online komunikaciji

Podravka je već ostvarila veliki uspjeh s Lino Viber stickerima. Više od 300 tisuća ljudi preuzelo je Lino stickere i poslalo ih u gotovo šest milijuna poruka.

— Podravka je tvrtka s 80 godina dugom tradicijom, ali s mladom publikom, potrošačima i komunikacijom, okrenuta potrebama, željama i trendovima mladih ljudi. Prepoznajemo navike i potrebe mlađe populacije i želimo im biti dostupni na svakom koraku — izjavila je Marinka Akrap, direktorica Korporativnih i marketinških komunikacija Podravke.

— Da bi bila dobra, hrana mora biti zabavna. Kuhanje je opuštanje, a uživanje u hrani s obitelji i prijateljima i dalje je najvažnije mjesto naših života. Coolinarika je već više od desetljeća dio te priče pa je sasvim logično da smo postali dio najuzbudljivije komunikacijske platforme u koju nas je uvela Viberova agencija Mediacor i s kojom iz dana u dan osmišljavamo sadržaj za naše Coolinaričare na Viber Public chatu — zaključila je Marinka Akrap.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
Coolinarika častila Viber stickerima i muffinima

Predstavljanju projekta u opuštenoj i zabavnoj atmosferi prisustvovali su brojni posjetitelji City Centra One West, koji su se imali priliku fotografirati s Coolinarika stickerima ispred SnapTAP foto-kioska i sudjelovati u nagradnom natječaju. Dobro raspoloženi sudionici natječaja počastili su se Dolcela muffinima od bundeve, a da ne bi sve bilo samo “digitalno”, za uspomenu su dobili isprintanu fotografiju i Coolinarika sticker naljepnicu za mobitel.

Coolinarika Viber ”Free&Follow” sticker paket besplatan je i dostupan samo 3 mjeseca. Korisnici preuzimanjem paketa stickera automatski postaju i dio Coolinarika Viber Public Chata gdje mogu pratiti svakodnevne Coolinarikine objave, sudjelovati u nagradnim natječajima i dijeliti svoja kulinarska umijeća s drugim korisnicima.

Više od 10 milijuna posjetitelja Coolinarike

Web Coolinarike mjesečno posjeti oko 10 milijuna ljudi, a bilježi se čak 50 milijuna učitavanja stranice. Coolinarika ima 155.000 registriranih korisnika diljem regije te je jedna od najposjećenijih web stranica. U Hrvatskoj, prema Gemius Audience istraživanju za studeni, Coolinarika je na 11. mjestu najposjećenijih web stranica te na 20. mjestu u susjednoj Srbiji. Na Coolinarici se može pronaći gotovo 170 tisuća recepata, a uz novi video sadržaj, taj će se broj nastaviti povećavati.

Foto: Podravka
Foto: Podravka
zatvori