Utorak, 7. svibnja 2024.

ŽNL Neki od igrača završili su polusezonu ranije nego što su očekivali

Ovog vikenda čeka nas trinaesto kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Bit će to posljednje jesensko kolo za većinu igrača, ali ne i za sve. Naime, neki su već prošlog vikenda zaradili crvene i treće žute kartone i tako završili svoju polusezonu tjedan dana ranije.

Što se tiče Prve lige imbriovečki Borac u utakmici protiv Osvita neće moći računati na tri igrača. Nino Buzina pocrvenio je u prošlom kolu, a treće opomene zaradili su Claudio Andrić i Saša Horvat. Susret u Drnju između Tomislava i Panonije za domaće će preskočiti pocrvenjeli Nikola BosPetar Dombaj i Josip Horvatinović koji su zaradili treći žuti karton, baš kao i Filip Blažotić kod gostiju.

Legradski Graničar ostao je bez braće. Želimir i Bruno Mešnjak zbog žutih kartona zarađenih u prošlom kolu neće igrati u susretu protiv Fugaplasta. Također zbog žutih kartona, u posljednjem kolu novigradska Drava neće moći računati na Tomislava Baltića i Roberta Krčmara, molvarska Mladost na Danijela Vindića, Prekodravac na Damira Sočeva, a Tomislav iz Žabna na Filipa Šimunovića i Filipa Benkovića.

U Drugoj ligi zbog crvenih kartona herešinski Omladinac neće moći računati na Alena Bruneca, Ferdinandovac na Ivana Borovca, Starigrad na Sjepana Kavickog i Igora Štefaneca, GOŠK na Marijana Pobija, a Tehnika na Denisa Maurovića i Dinu Haluseka.

Zbog žutih kartona, utakmicu za svoj Ferdinandovac preskočit će i Ivan Peršić, Marko Kesić i Dražen Debač, za bregovsku Mladost Boris Kuzminski, za Tehniku Mario Kovaček, za sigečku Mladost Leo Kolman, za hlebinsku Lipu Nikola Sabolić i Ivan Ritoša, a za Gornju Rijeku Elijas Nakani i Davor Plantić.

zatvori