Petak, 3. svibnja 2024.

RUKOMET Mladi Koprivničanci s dvije pobjede do borbe za vrh ljestvice

Mladi rukometaši Koprivnice Hangar 18, dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, nastavili su s odličnim ovosezonskim rezultatima.

Dvije nove pobjede upisali su na gostovanju u četvrtom krugu Prve hrvatske rukometne lige dječaka A protiv Vidovca i Varaždina rezultatima 16:19 i 13:16.

U prvoj utakmici, protiv Vidovca, Koprivničanci su od samog početka pokazali da su bolja momčad te su već na poluvremenu vodili sa šest golova razlike. U nastavku se domaćin približio na samo tri gola zaostatka, ali ozbiljnije nije uspio zaprijetiti.

Susret protiv Varaždinaca bio je puno napetiji. Uglavnom se igralo gol za gol, a na poluvremenu je Varaždin imao dva gola prednosti. Ipak, u nastavku susreta mladi rukometaši Koprivnice pokazali su sav svoj karakter, želju i trud i preokrenuli rezultat u svoju korist.

Najefikasniji u obje utakmice bili su Vjekoslav Evačić s 11 pogodaka
i Mišel Jadan sa sedam.

Trener Antonio Pranjić posebno je pohvalio zalaganje i borbenosti svojih igrača koji nakon osam kola imaju sedam pobjeda i jedan poraz te se nalaze u samom vrhu prvenstvene ljestvice. Nova uzbuđenja Koprivničance čekaju za dva tjedna kada će u Ludbregu igrati protiv Bjelovara i Garešnice.

MRK Vidovec – RK Koprivnica – Hangar 18 16:19 (5:11)
RK Koprivnica – Hangar 18 – RK Varaždin 16:13 (5:7)

Igrali su: Canjuga, Hudinčec; Bogdanić, Sinković, Veh, Kovačić, Miklošić, Evačić, Jadan, Zovko, Mikačić, Ivačić, Pranić, Hemetek, Mikulić. Trener: Antonio Pranjić

zatvori